onsdag 9. februar 2011

MIDDAGSTIPS !!!!!!!!

Mozzarellatorsk med salat og saltbakte poteter er en populær middagsrett hos oss:) Er det lenge siden vi har hatt det, ber ungdommene om retten:)


Mozzarellatorsk:

Torskefileter legges i langpanne (lita eller stor).
Risle litt god olivenolje over.
En god klype flaksalt, eller vanlig salt over torsken.
Cherrytomater, deles i to og spres oppå torsken, man kan bruke vanlige tomater også:)
Til slutt deles fersk mozzarella i skiver  og spres utover, kan bruke revet mozzarella også:)Vi bruker to pk fersk mozzarella(finnes i poser,blå og hvite)eller en pk revet(Finello)
Frisk basilikum er også godt oppå:)

Retten stekes i ovnen på 225 grader til ferdig og osten er gylden:)Dette tar ca 25 min.



Saltbakte poteter:

Poteter etter ønske med skall, passer best med poteter med tynt skall da:) Vi bruker mandelpotet eller Amandine:)
Ha godt med salt i  bunnen av kasserollen, poteter og vann, godt med salt oppå:) 
Kok til møre, tøm av vannet og damp potetene godt til de er tørre og har ett hvitt saltlag utapå:)

Salat:

Isbergsalat i biter.
Agurk, del i to og ta bort kjernene, del så i biter.
Tørrstek pinjekjerner i varm panne, rør. Avkjøl på tørkepapir.
Risle over litt soyasaus og god olivenolje og litt hvitløkspepper.
Ha i pinjekjernene til slutt:)

Håper det smaker, god middag:)


Takk for alle kommentarer i bloggen min, setter STOR pris på dem:) velkommen til nye følgere.


Klem fra Trine:) 


P.s sjekk ut alle de flotte Giveaways til høyre i bloggen d.s