mandag 25. oktober 2010

Utfordring!!!!!!


Åpner ballet med Kira. Hunden min som alltid er glad for å se meg.Selv om jeg bare har vært ute med søpla:)Ikke mine hender altså;)hihi

Så til saken..... Fikk ei utfordring av Tevanga i forrige uke. Kunne ikke si nei til det. Så her kjæm svaran fra det gule huset i svingen:

1. Favorittord:  Må svare mamma. Barna våre er store nå, men fortsatt sier de mamma. Synes de maser innimellom, men et flott ord. Rommer mye for meg.

2. Ordet du liker minst av alle: Urettferdig. Når voksne bruker dette ordet uten å gjøre noe med urettferdigheten i verden, blir det helt feil for meg. 

3. Hva "tenner" deg kreativt, spirituelt eller emosjonelt? Kreativt må det bli alle mine venner her i Blogglandia, interiørmagasiner, besøk hos andre, opplevelser, gode samtaler. Spirituelt, mannen min. Emosjonelt, barn/barnebarn mine, musikk, bilder og tekster.

4. Hva tar fra deg gnisten? Å ikke bli verdsatt for den innsatsen jeg gjør. Enten det er ute eller hjemme. Å kjenne meg misforstått.

5. Favoritt banneord: Tro det eller ei, jeg banner ikke mye. men sliter jeg med PC, symaskin e.l kommer det: Faen i hælvette!!!!

6. Lyder du liker: barnelatter spesielt og latter generelt. Fuglesang om våren og lyden av gjess om høsten:) Stillheten i huset når resten av familien har lagt seg;)

7.Lyder jeg ikke liker: Lyden av bestikket som faller ned på middagstallerkenen som står på et respatexbord. Da får jeg fysisk vondt. Sirener fra utrykningskjøretøy gjør meg urolig.

8. Yrker annet enn ditt eget du kan tenke deg? Som så mange andre her inne er drømmen om Bruktbutikk med en liten kafe.

9. Yrker du ikke kan tenke deg? Telefonselger, prest.

10. Om himmelen fins, hva skulle du ønske Gud sa til deg når du kom til perleporten? Nå har du nok gått deg vill. Se her, jeg skal vise deg veien dit du skal:)

Oversettelsen er hentet fra Med et lekent sinn og meg selv.
Velger å ikke utfordre noen jeg:)

Har kjøpt nytt kamera, det er såååå morsomt.  Vil vise dere tredokkene mine i skarp bildeutførelse......Kappa hodet litt da, men kan ikke være heldig med alt;) Sjekk ansiktsuttrykket.....Herlig


Ønsker dere alle en riktig god mandagskveld.
Panserklemmer
fra
Trine:)